Cerita Sex Baginya Suami Sebenarnya 'Diranjang' adalah Aku, Bukannya Pamanku

Asalku dari Malaysia, aku mempunyai sedikit cerita yang murni dari pengalamanku sendiri, Simak ya ceritaku ini… 

http://www.cerwasa.com/2016/11/baginya-suami-sebenarnya-diranjang.html

Sekilas seputar bibiku, wajah dan perwatakannya langsung tidak memperlihatkan usia sebenarnya. Meskipun usianya sudah hampir mencecah 40 tahun, tidak keterlaluan jika aku katakan Silviana , ia itu bibiku macam orang yang baru nak berumur 35 tahun.

Meskipun ada kalanya aku memasang angan-angan yang bercorak ketertarikan apabila berhadapan denganya, aku terpaksa pendamkan saja memandangkan aku adalah anak saudaranya. Tambahan pula Silviana telah mempunyai tiga orang anak dan adalah tidak elok sekiranya aku memperlakukan sebarang perangai yang tidak elok padanya.

Namun anggapan aku terhadap Silviana berubah apabila aku tinggal bersama dengan pakcikku sekarang ni. Tuan rumah aku inginkan rumah sewanya kembali dan memandangkan yang aku masih belum dapat rumah sewa yang baru, maka pacikku telah mengajak aku tinggal bersama-samanya sementara waktu. Hingga suatu hari semasa pacikku keluar kerja, tinggallah aku bersama dengan Silviana dirumah. Aku anggap ini perkara biasa saja sebab dia adalah bibiku.

Nak dijadikan cerita, aku sedang makan sarapan didapur bila Silviana keluar dari bilik air. Dia hanya berkemban. Silviana terpaksa lalu depan aku kerana bilik air terletak dibelakang dapur. Secara sepontan mataku terus memandang kegunung Silviana semasa dia lalu didepanku. Mungkin menyedari pandanganku, Silviana berhenti dan memandang ke arahku. Tergamam aku dan terus menundukkan kepala.

"Kenapa malu? Suka apa yang you nampak?" tanya Silviana selamba.

Tanpa dapat aku berkata, Silviana terus berjalan ke arahku dan tanpa aku sedar, kainnya terus terlucut ke lantai. Sepasang buah dadanya yang besar menunding ke arahku. Mataku terus tertumpu pada bulu lebat yang menutupi vaginanya. Silviana terus rapatkan dengan mukaku dan buah dadanya digeselkan ke mukaku. Semakin kencang pula nafasku. Dalam seluar, penis sudah semakin menegak dan tegang. Silviana terus memegang tanganku dan dibawanya kearah buah dadanya.

"Rabalah. Silviana tahu kau nak pegang". Begitu perkataannya.

Tanpa melepaskan rezeki aku terus menjilat puting Silviana yang sudah semakin menegang, sambil tanganku bermain-main di cipapnya. Perlahan-lahan cipapnya semakin basah dan jariku terus menusuk kedalam lubang keramatnya yang basah . Silviana terus duduk diatas meja makan dengan kedua kakinya mengangkang luas. Tanpa berlengah lagi aku terus melucutkan seluarku dan menghalakan penis kearah lubang keramat Silviana .

Aku terus menusuk dengan penuh kenikmatan. Air cipap Silviana mula membasahi telurku. Aku terus melajukan terjahan aku. Bila aku rasa aku hampir terpancut (keluar), cepat-cepat aku tarik keluar penis. Namun sebelum sempat aku menariknya habis, Silviana terus menarik aku agar masuk semula. Tak sempat aku berbuat apa-apa, aku terus terpancut dalam cipap Silviana . Aku terus menarik keluar penis. Takut aku seketika. Namun ketakutan itu hilang bila Silviana terus memusingkan badannya dan menungingkan punggungnya ke arahku.

"Masuk belakang" katanya.

Aku tak tahu nak buat apa-apa sebab aku memang tak pernah masukkan penis ke dalam jubur seseorang. Aku hanya berdiri dibelakang Silviana sambil tanganku meramas punggungnya. Mungkin menyedari yang aku tak tahu nak buat apa, Silviana terus memegang penis dan terus memasukkannya ke dalam juburnya. Ketatnya memang aku tak boleh katakan. Bila dah masuk, aku terus menjalankan operasi. Dalam aku menusuk juburnya, Silviana terus menusuk cipapnya dengan dua jarinya. Depan belakang dia kena.

Dengusan dan rintihannya begitu kuat sekali. Aku kian melajukan terkamanku. Aku tahu dia tak akan mengandung kalau aku lepaskan spermaku dalam juburnya. Maka aku pun terus menerjah meskipun aku rasa dah nak terpancut. Bila aku tarik keluar penis, aku nampak cecair pekatku mengalir keluar dari juburnya.

"Jangan lap" kata Silviana bila aku mencapai tisu untuk mengelap penis.

Tanpa menghiraukan dimana penis berada tadi, Silviana terus menghisap penis dengan lahapnya. Untuk kali ketiga pagi itu, aku terpancut sekali lagi. Kali ini dalam mulut Silviana . Selepas itu baru aku tahu yang Silviana sudah hampir empat bulan tidak digauli kerana pakcikku mengalami masalah lemah syahwat.

Dan sepanjang perkahwinannya, dia belum pernah menghisap penis lelaki atau main belakang. Meskipun pernah dia minta pada pakcikku, namun pakcikku tak benarkan dia buat begitu. Dan selepas itu aku sentiasa menjadi teman pemuas nafsu bibiku. Baginya suami sebenarnya 'diranjang' adalah aku, bukannya pamanku.

Tags:cerita bokep, cerita dewasa, cerita hot, cerita janda, cerita janda binal, cerita janda kesepian, cerita mesum, cerita ngentot, cerita panas, cerita perselingkuhan, cerita sange, Cerita seks, cerita selingkuh, cerita sex, cerita sex 2016, cerita sex bergambar, cerita sex janda, cerita sex selingkuh, cerita sex tante, cerita sex terbaru, cerita tante, cerita tante girang, cerita tante kesepian

Subscribe to receive free email updates: